Društvena solidarnost

Firma Asima d.o.o. pored velike želje da zaštiti Vas i vaš dom od nekvalitetne robe (za vodu, gas i grejanje) koja može da izazove velike havarije, želi da pomogne onima koja je ta pomoć potrebna. Zahvaljujući kupcima i poverenju koje nam iskazuju kupujući našu robu, uspeli smo da iz svojih prihoda izdvojimo određenu novčanu sumu humanitarnoj organizaciji za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju : “Dečje srce“. Novac koji smo donirali, oni su iskoristili za kupovinu mašine za štampu. 

Mi kao članovi firme Asima D.O.O. smo presrećni što smo pomogli ovoj organizaciji, i trudićemo se da i dalje budemo društveno solidarni i da u skladu sa našim mogućnostima, pomažemo ovakvim i sličnim udruženjima.

Na veliko zadovoljstvo svih zaposlenih u firmi Asima D.O.O., i 2019 godine uspeli smo da izdvojimo sredstva i ovog puta pomognemo defektološkom kabinetu : ” Blistavi Umovi ” iz Arandjelovca i tako nastavimo tradiciju koju smo započeli od samog osnivanja firme. Na čelu defektološkog kabineta je jedna divna osoba i veliki stručnjak Olivera Nikolić.  Olivera kroz rad svog kabineta pomaže deci koja imaju smetnje u razvoju. Pored stručnog pristupa za taj rad potrebna su i didaktička sredstva bez kojih je rad kabineta u mnogome otežan. Zadovoljstvo nam je bilo videti koliko ljubavi, pažnje i znanja Olivera ulaže da bi pomogla deci i to nam je još više učvrstilo želju da izdvojena sredstva poklonimo njenom kabinetu. Poklonjena sredstva , pored kupovine didaktičkih sredstava, novogodišnjih paketića, iskorišćena su i za opelemenjivanje kabineta da bi deci boravak u kabinetu bio ugodan i siguran. Oliveri, koja se jako uspešno bori sa sličnim problemom kao i deca kojima pomaže, želimo puno uspeha u radu, te pozivamo druge firme i privatna lica da u koliko su u mogućnosti doniraju sredstva i samim tim olakšaju i pomognu da se unapredi rad kabineta.

futer asima doo

ASIMA D.O.O.
Kumodraška 253,
Voždovac
11000 Beograd
e-mail: info@asima.rs
Tel:  011/ 39 88 596

Copyright © 2020 ASIMA D.O.O
X